swaniaseNär jag hör ordet swania tänker jag nog först på Scandlines av någon konstig anledning. Vet ni vad Scandlines är för någonting? Det är ett färjebolag som kör färjor mellan bland annat Öresund. Man kan åka både med bil, cykel eller bara gående. Dessa färjor åker fram och tillbaka mellan Helsingborg och Helsingör, Danmark. Resan brukar ta cirka 20 minuter, och på båten kan man både äta på restaurang, handla i butiker och ta en drink i baren. Det är bra mycket bättre än att vara ute på havet i gummibåtar.

Men hur som helst, det var inte detta jag skulle skriva om. Det jag skulle säga var att ordet swania får mig att tänka på Swarowski och alla deras härliga smycken. Först och främst tänker jag på alla de Swarowskikristallerna, som satt på den där väskan som Carrie bar i Sex and The City filmen. En liten söt, glammig fordralväska som vem som helst skulle dö för. Eller snarare, vilken kvinna som helst skulle dö för den.
Förutom glammiga väskor iklädda i kristaller, har Swarowski givetvis så mycket mer att erbjuda. De har alla sorters smycken du kan tänka dig, Halsband, ringar, armband, klockor, små figurer gjorda av kristall och mycket, mycket mer. Detta kräver givetvis att man är intresserad av smycken och kristaller överlag, men vem är inte det tänker jag?
Detta blev ett ganska rörigt inlägg, men är det inte så det ska vara ibland. Bloggen bör ju trots allt spegla författarens personlighet och rådande sinnesstämning. Nu är det dags att nanna kudden, och förhoppningsvis så kommer jag att drömma om rosa Swarowsikhjärtan.